Ο Hamilton εξηγεί γιατί έφυγε η Angela Cullen

Σχετικά άρθρα

Πριν από δύο εβδομάδες ο Lewis Hamilton και η 7 χρόνια προπονήτρια και φυσιοθεραπεύτρια του Angela Cullen ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσουν άλλο τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο Hamilton μιλώντας στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας εξήγησε τους λόγους που η Cullen αποφάσισε να φύγει από τον κόσμο της F1.

Η Angela ζει τη ζωή της αυτή τη στιγμή. Έχει τόσες πολλές ιδέες για πράγματα που θέλει να κάνει. Σχεδόν κάθε μέρα ανταλλάσσουμε μηνύματα. Σύντομα θα κάνουμε πτώση με αλεξίπτωτο μαζί.

Θα είμαστε πάντα ο ένας στη ζωή του άλλου. Είμαστε κολλημένοι ο ένας με τον άλλον, δυστυχώς, ή ευτυχώς! Έχουμε περάσει δύσκολα και εύκολα μαζί. Είμαι ευγνώμων για την σχέση μας. Είχαμε ίσως μια από τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις θα έλεγα στο άθλημα.

Της είμαι απίστευτα ευγνώμων, την αγαπώ πολύ. Νομίζω ότι τώρα έχω ένα από τα παιδιά, τον Stevo, ο οποίος είναι μαζί μου από τον πρώτο μου αγώνα με τη McLaren, με βοηθά επίσης.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στον Aki Hintsa – έναν πρώην γιατρό της McLaren που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πρώιμη φάση της καριέρας του στη Formula 1 – ο οποίος πέθανε στα τέλη του 2016 από καρκίνο.

Λοιπόν όταν ξεκίνησα στη F1, ο αγαπημένος μου φίλος Aki [Hintsa], πέθανε από καρκίνο, είχε τεράστια επιρροή πάνω μου, μπήκε σε μια ομάδα και ίδρυσε μια εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες σε αθλητές, σχεδόν όλοι οι οδηγοί χρησιμοποιούν τον Hintsa.

Για ιατρικές συμβουλές, προπονητικές διαδικασίες, φυσιοθεραπευτές, τέτοια πράγματα. Είναι ένας απίστευτα απαιτητικός ρόλος για οποιονδήποτε βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις. Είναι πολλά τα ταξίδια, πολύς χρόνος μακριά από την οικογένεια. Μεγαλώνεις απίστευτα κοντά, κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων ή όπου ταξιδεύεις, συνήθως είσαι εσύ μαζί με τον προπονητή ή τον γιατρό σου. Είναι απίστευτα οικείο με αυτή την έννοια, γίνεστε υπέροχοι φίλοι.

Η σχέση του Hamilton με την Cullen ήταν κάτι περισσότερο από επαγγελματική. Οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας.

Η Cullen εκτός από φυσιοθεραπεύτριά και προπονήτρια εκτελούσε χρέη προσωπικού βοηθού, οδηγού, διατροφολόγου, μάγειρα, ακόμη και “σωματοφύλακα”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...