Hamilton και Russell στοχεύουν αύριο στη νίκη

Σχετικά άρθρα

O Lewis Hamilton θα ξεκινήσει στον αυριανό αγώνα από τη τρίτη θέση, αφού στις κατατακτήριες σημείωσε χρόνο 0,372 δευτερόλεπτα πιο αργό από αυτόν του Max Verstappen, με τον George Russell να είναι 0,236 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ολλανδό και ξεκινά αύριο από τη πρώτη θέση του grid.

Αυτό είναι το μέχρι σήμερα καλύτερο αποτέλεσμα της Mercedes στο φετινό πρωτάθλημα και οι οδηγοί της ομάδας δήλωσαν έκπληκτοι από τις επιδόσεις του μονοθεσίου τους.

Ο Hamilton είπε:

Αυτό ήταν εντελώς απροσδόκητο. Πραγματικά είμαι περήφανος για την ομάδα. Ο George έκανε καταπληκτική δουλειά σήμερα, έτσι ώστε να είμαστε στις δύο πρώτες σειρές. Αυτό είναι ειλικρινά ένα ονειρικό αποτέλεσμα για εμάς, Όλοι εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να ανέβουμε, οπότε το να είμαστε τόσο κοντά στη Red Bull είναι απίστευτο.

Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα μπορέσουμε να τους πιέσουμε και ελπίζουμε ο καιρός να είναι καλός. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη θέση που πήραμε σήμερα και θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ αύριο.

Ερωτηθείς ποιος είναι ο στόχος του για τον αγώνα, ο Hamilton απάντησε:

Ο στόχος μου είναι να τερματίσω πρώτος. Θα το προσπαθήσω και ελπίζω να είναι όπως ήταν η πρώτη μου μέρα εδώ το 2007, στροφή 1. Δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς, αλλά ελπίζω να το κάνουμε.

Ο George Russell είπε ότι η απόδοση της Mercedes ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλους.

Δεν το περιμέναμε, αυτό είναι σίγουρο. Έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά στο εργοστάσιο και εδώ στη Μελβούρνη και wow, τι κατατακτήριες για εμάς!

Το μονοθέσιο ένιωθε ζωντανό, ο γύρος στο τέλος ήταν ακριβώς στο όριο και για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν κατακτήσαμε την pole position. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που οι προσδοκίες σου αλλάζουν τόσο γρήγορα σε αυτό το άθλημα. Χθες θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν τερματίζαμε μέσα τη πρώτη τετράδα – πεντάδα.

Όμως σήμερα το μονοθέσιο ήταν υπέροχο και σίγουρα έχουμε περισσότερες δυνατότητες. Θα το πάρουμε, θα είναι συναρπαστικό αύριο, δύσκολο απέναντι στον Max και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω από τη 2η θέση.

Πρέπει να το καταφέρουμε, έτσι δεν είναι; Πρέπει να πάμε για τη νίκη. Ο Max θα είναι εξαιρετικά γρήγορος, αυτό δεν κρύβεται. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να προσπεράσεις σε αυτή τη πίστα, οπότε η εκκίνηση, ο πρώτος γύρος, θα είναι ζωτικής σημασίας.

Αλλά η Red Bull έχει εξαιρετική τελική ταχύτητα, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να παλέψεις με τον Max. Ας δούμε όμως πως θα πάμε. Πρέπει να κάνουμε τον αγώνα μας. Αλλά αν υπάρχει η ευκαιρία, θα το κάνουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr