Στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας, ο Lewis Hamilton μίλησε για μια συνάντηση που είχε πριν από δύο χρόνια με τον Elon Musk, όταν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ως καλεσμένος του Βρετανού, έδωσε το παρόν σε ένα δείπνο που διοργάνωσε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μεταξύ των όσων είπε ο Hamilton, εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του πως επιθυμεί κάποια στιγμή να κάνει ένα ταξίδι στο διάστημα, ενώ χαριτολογώντας είπε πως πρότεινε στον Musk να πιλοτάρει ένα από τα διαστημόπλοια του. Συγκεκριμένα είπε:

Ο Elon ήταν σε ένα πάρτι που έκανα πριν από 2 χρόνια στο Όστιν. Ήταν ένα δείπνο που διοργάνωσα όπου θα παρακαλούσα όλους αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν.

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις μια συζήτηση με τον Elon, γιατί το μυαλό του διευρύνεται. Απλώς είναι σε άλλο επίπεδο. Οπότε ήμουν νευρικός μιλώντας μαζί του. Φυσικά μίλησα μαζί του για τοv αν όντως πήγαμε στο φεγγάρι και που θα πάμε στη συνέχεια.

Με ενδιαφέρει ένα ταξίδι στο διάστημα, θα πάω ναι, αλλά ας πάνε κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρώτα! Μου μίλησε για την μετάβαση στον Άρη, αλλά είμαι έτοιμος να πάω στο διάστημα σε οποιοδήποτε στάδιο.

Του είπα πως θα πιλοτάρω το διαστημόπλοιο, αλλά νομίζω πως η θέση είναι ήδη κλεισμένη.