Η Toyota teasάρει το νέο Tacoma, θα διατίθεται και ως υβριδικό

Σχετικά άρθρα

Αντί για πλήρη αποκάλυψη, η Toyota έδωσε σήμερα μια teaser φωτογραφία της νέας, τέταρτης, γενιά του Tacoma. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει την πόρτα του χώρου φόρτωσης του δημοφιλούς pickup της, το οποίο είναι στην TRD Pro έκδοση.

Επιπλέον, η Toyota επιβεβαιώνει ότι το νέο Tacoma θα διατίθεται και με μια υβριδική έκδοση, την οποία ονομάζει i-Force Max. Ωστόσο, η Toyota δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτή, αφήνοντάς μας να αναρωτηθούμε τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Και αυτό γιατί η Toyota προσφέρει την προαναφερθείσα υβριδική τεχνολογία στο Tundra, καθώς και στα Grand Highlander and Crown. Στο πρώτο, ο κινητήρας 3,5-λίτρων twin-turbo V6 συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία νικελίου-υδριδίου μετάλλου 1,87 kWh, με τη συνολική απόδοση να είναι στα 443 άλογα και 790 Nm ροπής.

Ωστόσο, στα άλλα δυο, κάτω από το καπό τους υπάρχει ένας 2,4 λίτρων τετρακύλινδρος turbo κινητήρας, που συνδυάζεται με έναν eAxle πίσω άξονα, με την απόδοση του συνόλου να είναι στα 366 άλογα με 550 Nm ροπής.

Η λογική, όμως, λέει ότι το νέο Tacoma θα φέρει τον κινητήρα του Tundra, καθώς και τα δύο pickups είναι κατασκευασμένα στην ίδια πλατφόρμα, την TNGA-F.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...