Ο Damson Idris στη ταινία με θέμα την Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και παραγωγό τον Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Damson Idris (Snowfall, Black Mirror) θα βρίσκεται στο πλευρό του Brad Pitt στην επερχόμενη ταινία που ετοιμάζουν και που θα γυριστεί κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των αγώνων το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Ο Brad Pitt θα είναι ο πρωταγωνιστής, με την σκηνοθεσία να την έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick). Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pit, Plan B Entertainment. Σεναριογράφος είναι ο Ehren Kruger. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.

Η ταινία της Apple Original Films θα είναι ταινία μεγάλου μήκους, με τις -μέχρι σήμερα- πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό -που θα τον υποδυθεί ο Damson Idris- ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες.

Ο Pitt είναι μεγάλος λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ένα project του Kosinski για μια ταινία βασισμένη στον Carroll Shelby, με τίτλο Go Like Hell, η οποία -μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να συγκεντρώσει το απαιτούμενο budget– τελικά μεταμορφώθηκε και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ως Ford v Ferrari, με πρωταγωνιστές του Matt Damon και Christian Bale και εισπράξεις άνω των 225 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠηγήDeadline.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...