Jean Todt: Ο Michael Schumacher και ο Max Verstappen έχουν ένα κοινό

Σχετικά άρθρα

Πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν τον Max Verstappen με τον Michael Schumacher, επειδή ο Ολλανδός είναι άκρως ανταγωνιστικός και επιθετικός εντός πίστας, με τον Jean Todt, πρώην επικεφαλής της Ferrari και να βλέπει μόνο μια ομοιότητας μεταξύ τους.

[Ο Verstappen] είναι γρήγορος, κάνει λίγα λάθη. Είναι μαχητής σαν τον Michael. Αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο γνωρίζω τον Max πολύ λίγο για να τον κρίνω. Ο Michael μπορεί να φαινόταν λίγο αλαζονικός και αντιπαθητικός όταν έτρεχε, αλλά ήταν μια στάση που χρησίμευε για να κρύψει τη συστολή του.

Ήταν ταπεινός, πάντα αμφισβητούσε τον εαυτό του. Ποτέ δεν κατηγόρησε την ομάδα, ούτε όταν έσπασαν τα φρένα στο Silverstone με δική μας υπαιτιότητα.

Δεν κάνω συγκρίσεις, αλλά αυτός και ο Max έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Οδηγούν για την καλύτερη ομάδα, έχοντας το καλύτερο αυτοκίνητο στο grid και αυτό βοηθάει.

Στην F1 υπάρχουν καλοί πιλότοι και μετά είναι μια πολύ μικρή ομάδα πολύ καλών ανθρώπων, μέρος της οποίας είναι ο Leclerc.

Για τη Ferrari o Γάλλος είπε:

Η Ferrari παραμένει, από τότε που έφυγα, μια από τις καλύτερες ομάδες της F1. Δεν έχει κερδίσει κάποιο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αλλά κέρδισε αγώνες.

Κάτι λείπει, είναι ο πρωταγωνιστής αλλά όχι ακόμα για το πρωτάθλημα. Ας τους δώσουμε χρόνο να δείξουν ότι είναι ικανοί να κάνουν το τελευταίο βήμα.

Η Ferrari πρέπει να απασχολεί το καλύτερο προσωπικό, όχι μόνο τεχνικούς. Είναι επιτακτική ανάγκη να έχει τους καλύτερους σε κάθε τομέα. Μια εταιρεία κρίνεται από την εξώπορτα. Από τον τρόπο που απαντά κάποιος στο τηλέφωνο. Πρέπει να πάρεις τους καλύτερους και μετά να τους συντονίσεις δημιουργώντας ένα γόνιμο περιβάλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...