Chevrolet Silverado HD ZR2 και ZR2 Bison

Σχετικά άρθρα

Τα νέα Silverado HD ZR2 και ZR2 Bison παρουσίασε η Chevrolet, με τα μοντέλα να μπαίνουν στη παραγωγή από το καλοκαίρι. Και τα δύο βασίζονται στην 2500 Crew Cab έκδοση του Silverado HD και κίνηση παίρνουν είτε από τον V8 6,6-λίτρων κινητήρα βενζίνης απόδοσης 401 ίππων με 629 Nm ροπής, είτε από τον 6,6-λίτρων Duramax turbodiesel V8 που αποδίδει 470 ίππους με 1.322 Nm ροπής.

Και οι δύο κινητήρες συνδέονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το πίσω διαφορικό με ηλεκτρονικό κλείδωμα είναι στον βασικό εξοπλισμό και οδηγός μπορεί να το ενεργοποιήσει με το πάτημα ενός κουμπιού.

To Silverado HD ZR2 έχει αμορτισέρ Multimatic DSS, με την ανάρτηση να είναι περίπου 4 εκατοστά ψηλότερη. Το σύστημα διεύθυνσης έχει βελτιωθεί, όπως και τα συστήματα ABS, ESP και traction control. Τα ελαστικά Goodyear Wrangler Territory MT είναι διαστάσεων 35″ και οι ζάντες 18″. Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 13,4″, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ και head-up display 15″.

Η Bison έκδοση αποτελεί συνεργασία της American Expedition Vehicles (AEV) με την Chevrolet και έχει μαύρες ζάντες 18″, ατσάλινους προφυλακτήρες με ενσωματωμένους γάντζους, προσταυτικά πατώματος και ειδικά σήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα