Απίστευτη συλλογή 230 αυτοκινήτων στην Ολλανδία

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα barn find μέχρι σήμερα. Για πολλά χρόνια, 230 αυτοκίνητα βρισκόταν “θαμμένα” κάτω από τη σκόνη, παρκαρισμένα σε 2 αποθήκες και μια εκκλησία στο Ντόρντρεχτ, μια πόλη που βρίσκεται μόλις 24 χλμ νοτιοδυτικά του Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τα αυτοκίνητα ανήκουν στον κ. Palmen. που ξεκίνησε τη συλλογή αυτοκινήτων πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες, όταν αγόρασε μια κίτρινη Lancia B20. Ο Palmen προτού αρχίσει τη συλλογή αυτοκινήτων, ήταν έμπορος σπάνιων και ειδικών αυτοκινήτων από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 και κάπως έτσι εξηγείται το πως δημιούργησε αυτή την επική συλλογή 230 αυτοκινήτων.

Ανάμεσά τους υπάρχουν μοντέλα των Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ferrari, Facel Vega, BMW, Mercedes-Benz, NSU, Jaguar, Aston Martin, Rolls-Royce, Chevrolet, Cadillac, Ford, Tatra, Monica, Moretti, Matra, Alvis, Imperia και Villard.

Τα αυτοκίνητα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και η συλλογή είναι μια από τις καλύτερα φυλαγμένες μυστικές συλλογές αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην εργοστασιακή τους μορφή, με τον ίδιο τον Palmen να τα συντηρεί για πολλά χρόνια.

Δυστυχώς, λόγω της ηλικίας του ιδιοκτήτη και άλλων συνθηκών, η συλλογή θα πουληθεί μέσω μέσω μιας μεγάλης διαδικτυακής δημοπρασίας που θα ξεκινήσει στις 19 Μάϊου και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιουνίου. Την δημοπρασία έχει αναλάβει η Gallery Aaldering σε συνεργασία με την Classic Car Auctions.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...