Πόσο γρήγορη είναι η Chevrolet Corvette Z06 στη πίστα του Hockenheim;

Σχετικά άρθρα

H νέα Corvette Z06 βρέθηκε στην πίστα του Hockenheimring ώστε να γράψει έναν γρήγορο γύρο. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 1 λεπτό και 49,1 δευτ., χρόνος που είναι παρόμοιος με τον χρόνο της Lamborghini Huracan Evo (1:49.0).

Το αμερικάνικο αυτοκίνητο ζυγίζει 1.561 κιλά και φορά έναν 5,5-λίτρων ατμοσφαιρικό Flat-Plane Crank V8 κινητήρα (LT6), ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 670 άλογα και 623 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ κατά τη διάρκεια της δοκιμής φορούσε τα Michelin Pilot Sport Cup 2 R ZP. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ταχύτερο αυτοκίνητο στην εν λόγω πίστα είναι η McLaren Senna, με χρόνο 1 λεπτό και 40,8 δευτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...