Έτσι θα μοιάζει το facelift του Tesla Model 3 [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές ημέρες διέρρευσε μια φωτογραφία που -αν είναι αληθινή- υποτίθεται ότι μας δείχνει το facelift που ετοιμάζει η Tesla για το Model 3. Ωστόσο, η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, και για αυτό “φταίει” και το μαύρο χρώμα του αμαξώματος.

Έχοντας ως βάση αυτή, ο γραφίστας με όνομα Sugar Chow ετοίμασε δύο rendering φωτογραφίες, και μας δείχνει πως θα μοιάζει η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου.

Το facelift του Tesla Model 3 θα διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα, που δανείζονται στοιχεία από τα μεγαλύτερα Model S/X, όσον αφορά την σχεδίαση. Ο προφυλακτήρας φαίνεται πιο καθαρός χάρη στις ευθείες γραμμές και την ελαφρώς μικρότερη εισαγωγή για τη ψύξη της μπαταρίας, ενώ τα μπροστινά φτερά και το καπό έχουν επίσης επανασχεδιαστεί.

Όπως και να έχει, η αμερικάνικη εταιρία έχει κάνει γνωστό ότι θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλέστατου μοντέλου της το τρίτο τρίμηνο του 2023, για να το διατηρήσει φρέσκο μετά από 6 χρόνια στην αγορά.

Η εσωτερική κωδική ονομασία της ανανέωσης του Model 3 είναι project Highland, με την Tesla να αναφέρει ότι το εσωτερικό του θα είναι ακόμα λιγότερο περίπλοκο, φέροντας λιγότερα εξαρτήματα, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Το ανανεωμένο Model 3 θα έχει αλλαγές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με τη κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να βελτιώνεται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...