Τσάντα της Subaru από υπολείμματα αχρησιμοποίητου υφάσματος για τους αερόσακους

Σχετικά άρθρα

Η Subaru χρησιμοποιεί τις μεγάλες ποσότητες υφάσματος που περισσεύουν από τη παραγωγή αερόσακων, για να βγάλει στην αγορά μια βιώσιμη και ανθεκτική τσάντα καθημερινής χρήσης.

Η τσάντα Subaru x Re-S Upcycled Marche είναι από τα υπολείμματα αχρησιμοποίητου υφάσματος για τους αερόσακους, παράγεται στην Ιαπωνία από την Toyoda Gosei, με την τελευταία να βοηθά πρόσφατα την μάρκα αθλητικών ειδών Asics να φτιάξει παπούτσια για τρέξιμο από ύφασμα αερόσακου.

Το ασυνήθιστο υλικό της τσάντας την καθιστά εξαιρετική ανθεκτική στη χρήση, όσο και στη θερμότητα και το νερό. Η τσάντα έχει ύψος 550 χλστ., πλάτος 340 χλστ. και βάθος 120 χλστ., αλλά μπορεί να διπλωθεί ώστε να χωράει στην τσέπη σου. Η Subaru αναφέρει ότι μπορεί να χωρέσει μια πετσέτα πλήρους μεγέθους, μαζί με άλλα αντικείμενα χάρη στο μεγάλο άνοιγμα.

Το ύφασμα έχει μια ελαφριά γαλάζια απόχρωση και μπορεί να συνδυαστεί είτε με μπλε είτε με κόκκινες/ροζ ρίγες στη λαβή προσθέτοντας μια νότα εξατομίκευσης, ενώ υπάρχει και το λογότυπο της Subaru. Επιπλέον, η τσάντα φέρει ένα κομμάτι ανακλαστικού υλικού μεταξύ των λωρίδων, καθιστώντας ασφαλέστερο για τους κατόχους της για τη νύχτα.

Η φιλική προς το περιβάλλον τσάντα Marche είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Subaru, στην τιμή των 2.750 γιεν (18,5 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...