H Ford παρουσιάζει το Kuga Graphite Tech Edition

Σχετικά άρθρα

Η Ford εμπλουτίζει τη γκάμα του Kuga, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την έκδοση Graphite Tech Edition. Αυτή προσφέρεται αποκλειστικά με το plug-in υβριδικό σύνολο (PHEV), και ξεχωρίζει από το γκρι εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος, το οποίο η Ford ονομάζει Grey Matter.

Σύμφωνα με την εταιρία, το γκρι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα στην Ευρώπη αντιπροσωπεύοντας το 27% των επιλογών όσον αφορά τις πωλήσεις νέων οχημάτων το 2022. Το χρώμα του αυτοκινήτου προσφέρει μια αντίθεση με τις πολυάκτινες μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών.

Το Kuga Graphite Tech Edition διαθέτει στάνταρ το πακέτο ST-Line Enhancement Pack, που περιλαμβάνει μια μεγάλη πίσω αεροτομή και κόκκινες δαγκάνες φρένων, καθώς και πεντάλ αλουμινίου και επένδυση μαρσπιέ στο εσωτερικό, που συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας σπορ εμφάνισης. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να παραγγείλεις το Black Package, το οποίο προσθέτει μαύρο χρώμα στην οροφή, γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών, εμπρός αεραγωγούς και την πίσω αεροτομή, καθώς και gloss black ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Στον τομέα της ασφάλειας, το Kuga Graphite Tech Edition διαθέτει το Driver Assistance Pack, μια σουίτα τεχνολογιών που υπήρχε σχεδόν στο 50% όλων των νέων Kuga που παραγγέλθηκαν το 2022, έναντι 40% το 2021.

Αυτή έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οδήγηση λιγότερο απαιτητική με συστήματα που μπορούν να ακολουθούν αυτόματα τη ροή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, να προειδοποιούν για οχήματα στο τυφλό σημείο του οδηγού, να προσαρμόζουν αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητα σύμφωνα με τις αναρτημένες πινακίδες ταχύτητας, να επιτρέπουν hands-free ελιγμούς στάθμευσης και πολλά άλλα.

Στο στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει το Technology Pack, που περιλαμβάνει LED φωτιστικά σώματα οι οποίοι μπορούν να περιορίσουν αυτόματα την αντανάκλαση για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Επίσης, υπάρχει head-up display.

Κλείνοντας, η παραγωγή του Kuga Graphite Tech Edition γίνεται στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας, και είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε αγορές σε όλη την Ευρώπη από σήμερα, με τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες να ξεκινούν από τον Ιούνιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα