Χάζεψε την Alfa Romeo Giulia SWB Zagato στους δρόμους του Μιλάνου

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Zagato και η Alfa Romeo παρουσίασαν την Giulia SWB Zagato, και στο παρακάτω video θα δεις την απαράμιλλη κομψότητα της μοναδικής αυτής δημιουργίας, η οποία κατασκευάστηκε για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, να κοσμεί τους δρόμους στην καρδιά του Μιλάνου.

Το σχεδιασμό του ανέλαβε η Zagato με την υποστήριξη του Alejandro Mesonero, επικεφαλής της Centro Stile Alfa Romeo και της ομάδας των σχεδιαστών του.

Η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato είναι παραγγελία ενός Γερμανού συλλέκτη, ο οποίος έχει στην κατοχή του πολλά μοντέλα της Alfa Romeo, συμπεριλαμβανομένων των 8C Competizione και S.Z, καθώς και πολλών Aston Martin Zagato της σύγχρονης εποχής.

Μηχανικά, κάτω από το καπό υπάρχει ο 2,9-λίτρων biturbo V6 κινητήρας της Giulia GTAm, ο οποίος αποδίδει 540 άλογα και συνδυάζεται με χειροκίνητο έξι σχέσεων, που μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...