Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προτείνει τα Apple AirTags για την καταπολέμηση της κλοπής οχημάτων

Σχετικά άρθρα

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και ο δήμαρχος της πόλης της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, πρότεινε στους κατοίκους της πόλης να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητά τους από ένα Apple AirTag, για να καταπολεμηθεί η κλοπή οχημάτων στην πόλη.

Χρησιμοποιώντας το Twitter, ο επικεφαλής του NYPD, Τζέφρι Μάντρεϊ, αναφέρει:

Ο 21ος αιώνας απαιτεί αστυνόμευση 21ου αιώνα. Τα AirTag στο αυτοκίνητό σας θα μας βοηθήσουν να ανακτήσουμε το όχημά σας εάν κλαπεί. Θα χρησιμοποιήσουμε τα drones μας, την τεχνολογία μας StarChase και την παλιά καλή αστυνομική δουλειά για την ασφαλή ανάκτηση του κλεμμένου αυτοκινήτου σας. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε, αποκτήστε ένα AirTag.

Αυτή η πρόσκληση της Νέας Υόρκης για AirTags είναι μια λύση για την αύξηση των κλοπών ορισμένων μοντέλων των Hyundai και Kia που διαδόθηκαν μέσω του TikTok. Εάν αγοράσεις ένα AirTag για το αυτοκίνητό σου, θα μπορούσε να διευκολύνει την αστυνομία να το ανακτήσει, με την προϋπόθεση ότι θα μοιραστείς τις πληροφορίες παρακολούθησης με τους αστυνομικούς.

Αυτό όμως δεν αποτελεί πανάκεια, καθώς τα AirTags έχουν σχεδιαστεί με δυνατότητα να ενημερώνουν τους άλλους πότε κάποιος μπορεί να τους ακολουθεί, σε μια προσπάθεια να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους για κάποιον που σε παρακολουθεί για κακόβουλους σκοπούς.

Εάν ένας κλέφτης με ένα iPhone κλέψει το αυτοκίνητό σου που διαθέτει AirTag, θα λάβει ειδοποίηση στο κινητό του για την παρουσία του AirTag στο αυτοκίνητο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα Android smartphones, απλά η ειδοποίηση καθυστερεί να εμφανιστεί στο κινητό.

Γυρνώντας στη Νέα Υόρκη, για να ξεκινήσει η εκστρατεία, η πόλη λέει ότι θα μοιράσει δωρεάν 500 AirTag στους κατοίκους για να τα βάλουν στα αυτοκίνητά τους.

ΠηγήABC News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...