Τύχη “βουνό” είχε ένας αστυνομικός που είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται ανεξέλεγκτο προς τα πάνω του, την ώρα που έκανε έλεγχο σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Το απίστευτο τροχαίο κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού που είχε σταματήσει για έλεγχο σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο στην κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια. Η σύγκρουση θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία, αλλά ο αστυνομικός είχε όλη την τύχη με το μέρος του.

Ο αστυνομικός συνομιλούσε με τον οδηγό μιας BMW Σειράς 7, βρισκόμενος από την πλευρά του συνοδηγού, όταν ξαφνικά, μια μαύρη BMW Μ3 που την οδηγούσε ένας 17χρονος και φέρεται πως κινούνταν με 190+ χλμ/ώρα, έχασε τον έλεγχο, πέρασε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στη 7άρα. Τα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με την M3 να σταματά πάνω στο περιπολικό.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφριά στο πόδι, με τους τρεις έφηβους που βρισκόταν μέσα στην M3, όσο και ο οδηγός της Σειράς 7, να αποκτούν και αυτοί ελαφρά τραύματα. Όλοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στον 17χρονο οδηγό της M3 απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση.