Διέρρευσε η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Toyota Tacoma, με την επίσημη παρουσίασή του να έχει προγραμματιστεί για τις 19 του μήνα. Σχεδιαστικά, το νέο pickup της ιαπωνικής μοιάζει με το μεγαλύτερο Tundra, ενώ βασίζεται στην TNGA-F πλατφόρμα της Toyota. Mηχανικά θα προσφέρεται με δύο κινητήρες.

Βασικός θα είναι ο τετρακύλινδρος turbo 2,4-λίτρων απόδοσης 265 ίππων με 419 Nm ροπής, με το υβριδικό τετρακύλινδρο turbo 2,4-λίτρων να αποδίδει 366 άλογα με 550 Nm ροπής.

Το pickup θα είναι διαθέσιμο τόσο με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο, ενώ θα υπάρχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Fox, μεγάλοι δίσκοι στα φρένα, κλπ.

Στο εσωτερικό του θα συναντάμε ένα αποσπώμενο ηχείο της JBL που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Toyota. Βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, πίσω από την οθόνη infotainment και διαθέτει bluetooth τεχνολογία ώστε να μπορεί συνδεθεί απομακρυσμένα με το αυτοκίνητο, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Έχοντας τη δυνατότητα να αποσπαστεί, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μπορεί να γίνει η “ψυχή” της διασκέδασης σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο της εξοχής. Το αποσπώμενο ηχείο θα είναι μέρος της έκδοσης εξοπλισμού Trailhunter, η οποία θα εστιάζει σε εκτός δρόμου δραστηριότητες.