Αυτό είναι το νέο Toyota Tacoma

Σχετικά άρθρα

Διέρρευσε η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Toyota Tacoma, με την επίσημη παρουσίασή του να έχει προγραμματιστεί για τις 19 του μήνα. Σχεδιαστικά, το νέο pickup της ιαπωνικής μοιάζει με το μεγαλύτερο Tundra, ενώ βασίζεται στην TNGA-F πλατφόρμα της Toyota. Mηχανικά θα προσφέρεται με δύο κινητήρες.

Βασικός θα είναι ο τετρακύλινδρος turbo 2,4-λίτρων απόδοσης 265 ίππων με 419 Nm ροπής, με το υβριδικό τετρακύλινδρο turbo 2,4-λίτρων να αποδίδει 366 άλογα με 550 Nm ροπής.

Το pickup θα είναι διαθέσιμο τόσο με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο, ενώ θα υπάρχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Fox, μεγάλοι δίσκοι στα φρένα, κλπ.

Στο εσωτερικό του θα συναντάμε ένα αποσπώμενο ηχείο της JBL που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Toyota. Βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, πίσω από την οθόνη infotainment και διαθέτει bluetooth τεχνολογία ώστε να μπορεί συνδεθεί απομακρυσμένα με το αυτοκίνητο, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Έχοντας τη δυνατότητα να αποσπαστεί, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μπορεί να γίνει η “ψυχή” της διασκέδασης σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο της εξοχής. Το αποσπώμενο ηχείο θα είναι μέρος της έκδοσης εξοπλισμού Trailhunter, η οποία θα εστιάζει σε εκτός δρόμου δραστηριότητες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...