Επίσημο: Νέο Toyota Tacoma

Σχετικά άρθρα

Έκανε το ντεμπούτο του το νέο Toyota Tacoma, με το pickup της ιαπωνικής να βασίζεται στην TNGA-F πλατφόρμα και σχεδιαστικά μοιάζει με το μεγαλύτερο Tundra.

Μηχανικά προσφέρεται με 2 κινητήρια σύνολα με 4 εκδόσεις ιπποδύναμης. Ο τετρακύλινδρος turbo 2,4-λίτρων αποδίδει 228, 270 και 278 άλογα, και ο υβριδικός τετρακύλινδρος turbo 2,4-λίτρων αποδίδει 326 άλογα. Έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως 3.000 κιλά, και ωφέλιμο φορτίο έως 775 κιλά.

https://www.youtube.com/watch?v=o-z7fMnu5RE

Το pickup θα είναι διαθέσιμο τόσο με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τις εκδόσεις TRD Pro και Trailhunter να εστιάζουν στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Στο εσωτερικό του συναντάμε οθόνη αφής 8″ ή 14″, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7″ ή 12,3″, ηχοσύστημα της JBL με 10 ηχεία, αποσπώμενο ηχείο της JBL και άλλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...