Το Golf R 333 ξεπούλησε σε μόλις 8 λεπτά

Σχετικά άρθρα

Παρά την τσουχτερή τιμή του, που στη Γερμανία ανέρχεται στα 76.410 ευρώ, το άκρως συλλεκτικό Golf R 333 έκανε sold-out σε μόλις 8 λεπτά!

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Golf R Performance που ξεκινά από τις 57.985 ευρώ και κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρας απόδοσης 333 ίππων με 420 Nm ροπής. Είναι τετρακίνητο, έχει αυτόματο κιβώτιο και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 270 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ δερμάτινα Nappa καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ειδικό σηματάκι, κεντρικό αερόσακο, κάμερας οπισθοπορείας και ηχοσύστημα Harman Kardon με 8+1 ηχεία και συνολική ισχύ 480W.

Είναι βαμμένο στο Lime Yellow μεταλλικό χρώμα, έχει μαύρη οροφή και μαύρες λεπτομέρειες, μαύρες ζάντες 19″ με semi-slick ελαστικά και εξάτμιση Akrapovic. Διαθέσιμα είναι 3 ακόμη εξωτερικά χρώματα (Pure White, Lapiz Blue Metallic και Deep Black Pearl Effect).

Η παραγωγή του θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο και οι παραδόσεις όλων των αυτοκινήτων θα γίνουν τον Οκτώβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...