Ο Horner υποτιμά τη βελτίωση της Mercedes: “Ήταν ακόμα 23 δευτερόλεπτα πίσω…”

Σχετικά άρθρα

Ο Christian Horner υποτίμησε την βελτιωμένη απόδοση της Mercedes στο Ισπανικό Grand Prix, επισημαίνοντας πως είναι ακόμα 23 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα Max Verstappen.

Συγκεκριμένα είπε:

Ήταν ακόμα 23 δευτερόλεπτα πίσω στο τέλος του αγώνα. Έκαναν ένα καλό βήμα, αλλά νομίζω ότι έχουμε κάποια πράγματα στα σκαριά. Είχαν μια μεγάλη αναβάθμιση. Έχουμε κάποια κομμάτια να έρθουν αργότερα στη σεζόν, αλλά κοιτάξτε, σίγουρα έκαναν ένα μεγάλο βήμα. Είναι μια ποιοτική ομάδα και θα μας βάλουν υπό πίεση στο δεύτερο μέρος της χρονιάς.

Λοιπόν, οι ομάδες εξελίσσονται. Εκτός από την Mercedes και η McLaren έχει εξελιχθεί. Η Ferrari δεν είχε τον ρυθμό που νομίζαμε ότι μπορεί να είχε. Οι ομάδες πίσω μας εξελίσσονται και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το μέλλον.

Ο Toto Wolff από τη μεριά του παραδέχτηκε πως ο Verstappen είναι σε άλλο επίπεδο.

Απλά δεν ξέρω. Νομίζω ότι ο Verstappen είναι απλώς σε άλλο επίπεδο. Με εκνευρίζει που το λέω αυτό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι η αξιοκρατία. Έκαναν την καλύτερη δουλειά και ο οδηγός οδηγεί άριστα. Βρίσκονται πολύ μακριά από εμάς.

Ο Lewis Hamilton είπε πως το μονοθέσιο στη Βαρκελώνη ήταν ότι καλύτερο έχει οδηγήσει τους τελευταίους 15 μήνες, ενώ συμπλήρωσε πως η Mercedes έχει “κάτι στα σκαριά” κάτι που θα μειώσει σημαντικά την διαφορά με την Red Bull.

Έρχονται και άλλες αναβαθμίσεις και ελπίζω ότι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε να τους προκαλέσουμε. Αλλά θα έλεγα ότι είμαι πιο συγκεντρωμένος στο να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε το μονοθέσιο του χρόνου για να τους προκαλέσουμε από την πρώτη μέρα.

Όσο πιο πολύ συνεχίζουμε να πιέζουμε αυτό το αυτοκίνητο φέτος, τόσο περισσότερο θα έχει αντίκτυπο και στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε για αυτό το αυτοκίνητο μας φέρνει στη σωστή κατεύθυνση. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία.

Η Red Bull είναι πολύ μπροστά και ο Max θα συνεχίζει να κερδίζει φέτος. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ξεκινήσουν την ανάπτυξή για την επόμενη χρονιά πολύ νωρίτερα από όλους τους άλλους, αν δεν το έχουν κάνει ήδη και αυτός είναι ο κίνδυνος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr