BMW X1 M35i xDrive

Σχετικά άρθρα

Η BMW παρουσίασε την ισχυρότερη έκδοση της νέας X1, με το αυτοκίνητο να φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα που στην Ευρώπη αποδίδει 300 άλογα μεταξύ 5.750 και 6.500 σ.α.λ. και 400 Nm ροπής από τις 2.000 έως τις 4.500 σ.α.λ, με τον ίδιο κινητήρα σε άλλες αγορές να παράγει 317 άλογα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον εμπρός άξονα. Υπάρχει σύστημα τετρακίνησης και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο φέρει τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, ζάντες 19″ και προαιρετικά καθίσματα M Sport με φωτιζόμενο λογότυπο M. Στο εσωτερικό υπάρχει το iDrive 9 και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2023.

Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε προσαρμοζόμενη ανάρτηση M, η οποία διαθέτει μηχανικά ελεγχόμενα και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με επιλεκτική απόσβεση με βάση τη συχνότητα των κραδασμών. Η ειδική τεχνολογία του πλαισίου M επιτρέπει την περαιτέρω μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις της BMW X1. Το σπορ σύστημα διεύθυνσης που επίσης ανήκει στον βασικό εξοπλισμό συνδυάζει την υποβοήθηση Servotronic με αισθητήρα ταχύτητας με έναν εξαιρετικά άμεσο λόγο υποπολλαπλασιασμού.

Επίσης υπάρχει αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, BMW Live Cockpit Plus που περιλαμβάνει το σύστημα πλοήγησης BMW Maps, ράγες οροφής M σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, αυτόματη λειτουργία πίσω πόρτας και αισθητήρα βροχής με αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων, καθώς και τέσσερις θύρες USB-C και δύο πρίζες 12V.

Τα φρένα αποτελούνται από τετραπίστονες δαγκάνες σε γκρι χρώμα με Μ λογότυπο, με διάτρητους δίσκους 385 χλστ. μπροστά και μονοπίστονες δαγκάνες με δίσκους 330 χλστ. πίσω.

Ένα ειδικό για το μοντέλο M Sport package Pro διατίθεται προαιρετικά για την BMW X1 M35i xDrive. Αυτό προσθέτει εξωτερικά στοιχεία M high-gloss Shadowline με εκτεταμένο περιεχόμενο και M lights Shadowline στην ήδη εκφραστική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Επίσης περιλαμβάνει το σύστημα φρένων M Sport με κόκκινες δαγκάνες, και καθίσματα M Sport και ζώνες ασφαλείας M.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...