Δεν μπορείς να παραγγείλεις πλέον ένα μοντέλο της Lamborghini μόνο με κινητήρα βενζίνης

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini δεν δέχεται πλέον παραγγελίες για τις Huracan και Urus, αφού τα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης έχουν κάνει sold out μέχρι το τέλος της παραγωγής τους.

Αυτό δήλωσε CEO της εταιρίας, Stephan Winkelmann, ο οποίος είπε πως ο διάδοχος της Huracan θα είναι υβριδικός, ενώ από το 2024 η Urus θα προσφέρεται μονάχα με τον plug-in υβριδικό κινητήρα.

Αυτό το ορόσημο σηματοδοτεί το τέλος της παραγωγής αυτοκινήτων με κινητήρες μόνο εσωτερικής καύσης για την ιταλική εταιρία, που έχει επενδύσει 1,8 δισ. ευρώ για την παραγωγή μιας σειράς υβριδικών αυτοκινήτων, που θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το 2025. Ανάμεσα σε αυτά και η Revuelto που φορά έναν plug-in V12 ατμοσφαιρικό 6.500 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 1.015 ίππων, με το μοντέλο να είναι ήδη sold-out μέχρι και το τέλος του 2025.

ΠηγήWelt.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...