Στις 25 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η προβολή της ταινίας Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων θα ξεκινήσει η προβολή της ταινίας “Ferrari”, της νέας βιογραφικής ταινίας για τον Enzo Ferrari, με τον Michael Mann (Miami Vice, Texas Killing Fields, Ford v Ferrari, Heat, The Insider, The Last of The Mohican) να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της, ενώ το σενάριο το υπογράφει ο Troy Kennedy Martin (The Italian Job, Edge Of Darkness) και θα επικεντρώνεται στην τεταμένη σχέση του Enzo με την γυναίκα του.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα τη χρονιά του 1957, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου του Dino, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 24 ετών λόγω μυϊκής δυστροφίας. Η περίοδος αυτής αποτελεί και την πιο ταραχώδη περίοδο στη ζωή του Enzo Ferrari. Τη χρονιά εκείνη ο Commendator ήρθε αντιμέτωπος με την αποτυχία, την χρεοκοπία, την επιτυχία και τον θάνατο, καθώς είναι επίσης η χρονιά την οποία συνέβη το μοιραίο ατύχημα στο Mille Miglia με μια Ferrari 335S.

Αποτέλεσμα αυτού του ατυχήματος ήταν να σκοτωθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου, Alfonso de Portago, και ο συνοδηγός του, αλλά και εννιά θεατές από τους οποίους οι πέντε ήταν παιδιά.

Ο Adam Driver (Star Wars, House Of Gucci) υποδύεται τον Enzo Ferrari, ενώ η Penelope Cruz υποδύεται την γυναίκα του Enzo Ferrari, Laura Dominica. Επιπλέον, η Shailene Woodley υποδύεται την ερωμένη του Enzo, Lina Lardy. Ο νόθος γιος του Enzo, ο Piero θα παίζει κεντρικό ρόλο στην ιστορία, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του 1991, Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine, γραμμένο από τον δημοσιογράφο αυτοκινήτων Brock Yates.

Η ταινία θα πραγματεύεται την άνοδο του Enzo από τα χρόνια στην Alfa Romeo, στην ίδρυση της εταιρίας του, στον ολοένα και περισσότερο έλεγχο της Fiat. Επίσης, θα παρουσιάζει την οριακά τυραννική φύση του Enzo, το μίσος του για τον γάμο, τις πολυάριθμες σχέσεις του κ.ά. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων γυρίστηκε στην Μόντενα της Ιταλίας εκεί όπου γεννήθηκε και έχτισε την αυτοκρατορία του ο Enzo Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων σε κασκαντέρ του Fast and Furious 9

Η εταιρία παραγωγής του Fast and Furious 9 πρέπει να δώσει αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων στον κασκαντέρ Joe Watts, λόγω "ενός δυνητικά απειλητικού για...

Νέο trailer της ταινίας Ferrari

Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της ταινίας "Ferrari", της νέας βιογραφικής ταινίας για τον Enzo Ferrari, με τον Michael Mann (Miami Vice, Texas Killing Fields,...