Μπορεί η Ελλάδα και η Νότια Ευρώπη να πλήττεται από σφοδρό κύμα καύσωνα, στην Αγγλία οι βροχές και οι δυνατοί άνεμοι ήταν η αφορμή να ακυρωθεί η σημερινή -τρίτη- ημέρα του Goodwood Festival of Speed.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της διοργάνωσης αναφέρει:
Με βαθιά λύπη λάβαμε την απόφαση ότι το Goodwood Festival of Speed δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο (Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023). Μετά από διαβούλευση με μετεωρολόγους, εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας και ασφάλειας και άλλων βασικών ενδιαφερομένων, λάβαμε την απόφαση να κλείσουμε τον χώρο της εκδήλωσης λόγω μιας προειδοποίησης ισχυρών ανέμων στην περιοχή του Goodwood.
Η επιτόπια ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και οι προβλεπόμενοι ισχυροί άνεμοι θα αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για διάφορες προσωρινές κατασκευές σε όλη την περιοχή. Σας ζητάμε ευγενικά να μην ταξιδέψετε στο Goodwood ή να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον χώρο.
Αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε επιπόλαια και ο Δούκας του Ρίτσμοντ, μαζί με ολόκληρη την ομάδα του Festival of Speed είναι βαθιά λυπημένοι που δεν θα διοργανώσουμε την εκδήλωση το Σάββατο για πρώτη φορά στα 30 χρόνια ιστορίας της.
Η εκδήλωση θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί την Κυριακή.
