Μια Mercedes EQE πήρε φωτιά στις ΗΠΑ, καταστρέφοντας το γκαράζ και μέρος του σπιτιού

Σχετικά άρθρα

Η πυροσβεστική υπηρεσία του St. Johns County της πολιτείας της Φλόριντα διερευνά τα αίτια μιας πυρκαγιάς που προκλήθηκε στο γκαράζ ενός σπιτιού στην πόλη Nocatee, όπου ήταν σταθμευμένη μια Mercedes EQE350+.

Το αυτοκίνητο ήταν δανεικό από την τοπική αντιπροσωπεία στην Jennifer Ruotolo, καθώς το όχημά της γυναίκας βρισκόταν στην αντιπροσωπεία για σέρβις, με τη Ruotolo να αναφέρει ότι η EQE ήταν στο γκαράζ της για λιγότερο από 24 ώρες όταν ξεκίνησε η φωτιά, τονίζοντας:

Ήμουν στη δουλειά. Γύρω στις 8:30 το πρωί, ο σύζυγός μου άκουσε έναν ήχο και ένα σκάσιμο και πήγε στο γκαράζ που ήταν γεμάτο καπνό. Αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες και εξερράγη.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το ηλεκτρικό πολυτελές σεντάν κάηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο γκαράζ και στη σοφίτα του σπιτιού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Η Ruotolo δεν διαθέτει φορτιστή στο σπίτι της, και είπε ότι το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο δεν φόρτιζε τη στιγμή της φωτιάς, με την πυροσβεστική του St. Johns να αναφέρει ότι μπόρεσε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο και να την σβήσει γρήγορα.

ΠηγήNews4Jax

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...