Η Genesis καταργεί το G70, μετά από μόλις μια γενιά

Σχετικά άρθρα

H Genesis αποκάλυψε το G70 στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ολυμπιακό Πάρκο της Σεούλ, όντας το τρίτο μοντέλο της premium μοντέλο, έχοντας ως κύριους αντιπάλους τα αντίστοιχα sedan μοντέλα των Audi, BMW, Mercedes και Lexus.

Παρότι το 2019, το G70 ψηφίστηκε ως το αυτοκίνητο της χρονιάς στη Βόρεια Αμερική, η εμπορική του πορεία δεν είναι ανάλογη των διακρίσεων που έχει κατακτήσει, με τις πωλήσεις του να είναι αρκετά αδύναμες. Γι’αυτό και η Hyundai φέρεται να έχει αποφασίσει να το καταργήσει και να μην παρουσιάσει τον άμεσο αντικαταστάτη του.

Πηγές από την Νότια Κορέα αναφέρουν ότι πρόσφατα, υπήρξε επίσημη ανακοίνωση εντός της εταιρείας ότι σταμάτησε επίσημα η ανάπτυξη του RN2, του project για το επόμενο G70. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα φήμες, η επόμενη γενιά του G70 θα ήταν μεγαλύτερη από το τρέχον μοντέλο, με τη Genesis να φέρεται ότι το προόριζε αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...