Νέα εμβληματική αντιπροσωπεία της Lotus στο κέντρο του Λονδίνου

Σχετικά άρθρα

Η Lotus ανακοίνωσε σήμερα ότι άνοιξε σήμερα τις πόρτες στο πρώτο εμβληματικό ευρωπαϊκό κέντρο στο Mayfair του Λονδίνου, ήτοι την πρώτη νέα κεντρική αντιπροσωπεία της.

Το Lotus London βρίσκεται στην οδό Piccadilly 73, στην καρδιά της πολυτέλειας, της τέχνης και του πολιτισμού της βρετανικής πρωτεύουσας. Συγκεντρώνει τη μακροχρόνια δέσμευση της Lotus στην τεχνολογία, τις επιδόσεις και την κληρονομιά παρέχοντας σε όσους την επισκεφτούν μια αποκλειστική και καθηλωτική γνωριμία με τη μάρκα της Lotus.

Το κατάστημα προσφέρει ένα VIP σαλόνι και ψηφιακή εμπειρία, όπου οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν τα δικά τους οχήματα, πάντα με τη βοήθεια των ειδικών. Επιπλέον, το κατάστημα λειτουργεί και ως γκαλερί για τη μάρκα, προβάλλοντας τακτικά σχέδια κλασικών αυτοκινήτων από την 75χρονη πλούσια ιστορία της, από τη F1 έως τα θρυλικά μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...