Η Subaru παρουσίασε το αγωνιστικό WRX για την επιστροφή της στους αγώνες rally

Σχετικά άρθρα

Η Subaru Motorsports Αμερικής αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο αγωνιστικό αυτοκίνητο WRX, με το οποίο θα συμμετάσχει στην κατηγορία Open 4WD του αμερικάνικου πρωταθλήματος Rally (ARA).

Το αγωνιστικό WRX προετοιμάστηκε από την Vermont SportsCar και κάτω από το καπό υπάρχει ένας 2,0-λιτρος turbo boxer κινητήρας, που φέρει περιοριστή στομίου 33 χλστ., με την απόδοση του να ανακοινώνεται στα 320 άλογα και 515 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 6-τάχυτο, σειριακό κιβώτιο που στέλνει την δύναμη και στους τέσσερις τροχούς.

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από carbon, με το βάρος του να είναι στα 1.315 κιλά, όσα είναι το ελάχιστο που επιτρέπουν οι κανονισμοί. Το bodykit του αγωνιστικού φροντίζει για την παραγωγή της απαραίτητης κάθετης δύναμης, αλλά και τον βέλτιστο έλεγχο της ροής του αέρα από και προς τα μηχανικά για την ψύξη τους.

Χρειάστηκαν 18 μήνες για την εξέλιξη του project, από τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τις δοκιμές του. Φυσικά, υπάρχει roll cage, ρεζερβουάρ καυσίμου από kevlar 82 λίτρων, νέες αναρτήσεις και φρένα.

Η ομάδα θα τρέξει με δύο πληρώματα, στο ένα θα είναι Travis Pastrana, που θα τρέξει από την ερχόμενη σεζόν, καθώς φέτος θα το οδηγήσει ο δύο φορές πρωταθλητής του πρωταθλήματος ARA, Brandon Semenuk, με συνοδηγό τον Keaton Williams. Το αγωνιστικό ντεμπούτο θα γίνει στο Ojibwe Forests Rally στις 24-25 Αυγούστου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...