Το Genesis GV80 Coupe σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Απρίλιο, η Genesis αποκάλυψε την πρωτότυπη εκδοχή GV80 Coupe, με το concept να αντλεί έμπνευση από τον σχεδιασμό του X Speedium Concept. Η premium κορεάτικη εταιρία έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες την εξέλιξη του μοντέλου, και τις τελευταίες ημέρες ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο έκανε δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.

Η έκδοση παραγωγής του GV80 είναι αρκετά πιθανό ότι θα παρουσιαστεί μαζί με την facelift έκδοση του μοντέλου, το οποίο βρίσκεται προς πώληση σε διάφορες αγορές του κόσμου από τις αρχές του 2020.

Μηχανικά, το Genesis GV80 Coupe θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες με της συμβατικής έκδοσης του μοντέλου. Αυτό θα σημαίνει ότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 2,5-λίτρων turbo τετρακύλινδρος κινητήρας με 300 ίππους, καθώς και ένας 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας απόδοσης 375 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...