Η Volvo teasάρει το EM90, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό πολυμορφικό της

Σχετικά άρθρα

Σε μια εντελώς απρόσμενη κίνηση, η Volvo ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ότι στις 12 Νοεμβρίου θα αποκαλύψει ένα εντελώς νέο μοντέλο, το EM90. Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό premium MPV της σουηδικής εταιρίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιείται στο έπακρο ο χρόνος που περνάει κάποιος στο αυτοκίνητο, χαρακτηρίζοντας το ένα σκανδιναβικό σαλόνι εν κινήσει.

Παράλληλα, η Volvo έδωσε το πρώτο teaser video του EM90, που μας δείχνει το αυτοκίνητο από ψηλά, και διακρίνονται οι δύο μεγάλες ηλιοροφές. Η εταιρία αναφέρει ότι το EM90 θα είναι ένα μέρος όπου μπορείς να συνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να δημιουργήσεις, να χαλαρώσεις, να εργαστείς ή απλώς να σκεφτείς, καθώς δεν θα σου επιτρέπει απλώς να ταξιδεύεις από το Α στο Β, αλλά θα δημιουργεί χώρο για τη ζωή.

Οι προπαραγγελίες του EM90 θα ξεκινήσουν για πελάτες στην Κίνα την ημέρα της παρουσίασης του, με τη Volvo να μην αναφέρει τίποτα για τη διαθεσιμότητα του μοντέλου στις παγκόσμιες αγορές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...