Σειρά ηχείων της Bang & Olufsen με την υπογραφή της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Bang & Olufsen παρουσίασε μια σειρά συσκευών ήχου που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Ferrari, με τη συλλογή να είναι διαθέσιμη διαδικτυακά και σε επιλεγμένα καταστήματα των Bang & Olufsen και Ferrari.

Το μεγαλύτερο και πιο ακριβό ηχείο είναι μια ειδική έκδοση του Beosound 2, με το ηχείο να είναι κατασκευασμένο από κώνο αλουμινίου υψηλής ποιότητας που φιλοξενεί τα ισχυρά ηχεία για να προσφέρει μια εμπειρία οικιακού ήχου 360 μοιρών. Κάτι που κάνει την έκδοση του ηχείου Ferrari να ξεχωρίζει, είναι το γυαλισμένο κόκκινο αλουμινένιο σώμα και το μικρό λογότυπο της ιταλικής εταιρίας, ενώ η τιμή του αγγίζει τα 4.999 ευρώ στην Ευρώπη.

Ακολουθεί το Beoplay H95, ήτοι τα κορυφαία ακουστικά της Bang & Olufsen και διαθέτουν custom οδηγούς τιτανίου και προσαρμοστικό σύστημα ακύρωσης θορύβου που μπορεί να ρυθμιστεί περιστρέφοντας τον δακτύλιο αλουμινίου στο ακουστικό.

Τα Ferrari edition ξεχωρίζουν από το jet black φινίρισμα, τα χαραγμένα με λέιζερ λογότυπα των Bang & Olufsen και Ferrari, ενώ οι γρίλιες των ηχείων είναι από τιτάνιο, σε κόκκινη απόχρωση. Η τιμή τους 1.299 ευρώ.

Το τρίτο από τα τέσσερα προϊόντα που προσφέρονται στο Ferrari Collection είναι το Beosound Explore. Πρόκειται για ένα φορητό ηχείο Bluetooth που έχει χρόνο αναπαραγωγής έως και 27 ώρες. Το σώμα του ηχείου είναι ανοδιωμένο με κόκκινο και μαύρο και έχει επίσης το λογότυπο της Ferrari, ενώ κοστίζει 249 ευρώ.

Κλείνοντας, υπάρχουν τα ασύρματα ακουστικά Beoplay EX. Διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, έξι μικρόφωνα και μια θήκη ασύρματης φόρτισης που παρέχει έως και 20 ώρες ακρόασης. Τα Ferrari edition έχουν μια κόκκινη θήκη φόρτισης ενώ το δεξί ακουστικό έχει το λογότυπο της Ferrari, με τη Bang & Olufsen να ζητά 499 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...