Cupra DarkRebel Concept

Σχετικά άρθρα

Η Cupra στο περιθώριο της έκθεσης του Μονάχου παρουσίασε το DarkRebel Concept. Πρόκειται για ένα σπορ διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με shooting brake σχεδιασμό, με το μήκος του να φτάνει τα 4,5 μέτρα, το πλάτος τα 2,2 μέτρα, το ύψος τα 1,3 μέτρα, με τις πόρτες του να ανοίγουν προς τα πάνω.

Το βασικό στοιχείο του εσωτερικού είναι η κεντρική κονσόλα με τα ασύμμετρα σχέδια και τον κρυφό φωτισμό.

Χρησιμοποιεί 3D metal printing τεχνολογία, με τα bucket καθίσματα να είναι τοποθετημένα χαμηλά, με το στήριγμα του κεφαλιού να καλύπτεται από ένα 3D πλεκτό ύφασμα, υποστηριζόμενο από καθαρό κρύσταλλο και χάλκινες προσθήκες.

Το τιμόνι συνδυάζει στοιχεία από τα ράλι και από τα παιχνίδια διαδραστικότητας, με τον λεβιέ ταχυτήτων να είναι τοποθετημένος στη κεντρική κονσόλα, φτιαγμένος από καθαρό κρύσταλλο και διάφανο υλικό.

Στην οροφή μία θερμική κάμερα παρακολουθεί την κατάσταση που επικρατεί στην καμπίνα ενώ το intelligent climate control system προσαρμόζει τη θερμοκρασία και τον αέρα αντίστοιχα.

Τέλος, το χρώμα του περιβάλλοντα φωτισμού ενημερώνει αν το εσωτερικό της καμπίνας θερμαίνεται ή ψύχεται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...