Το εσωτερικό του Audi Q6 E-Tron

Σχετικά άρθρα

Η Audi αποκάλυψε το εσωτερικό του Q6 e-tron, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι προσαρμοσμένο περισσότερο από ποτέ στις ανάγκες του χρήστη. Διαθέτει κεντρική οθόνη αφής 14,5″ και ψηφιακό πίνακα οργάνων 11,9″, με τις δύο οθόνες να είναι τεχνολογίας OLED και βρίσκονται τοποθετημένες σε ένα κυρτό πλαίσιο.

Επιπλέον υπάρχει μια οθόνη 10,9″ μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού, με την Audi να τοποθετεί στο νέο της ηλεκτρικό SUV και head-up display επαυξημένης πραγματικότητας.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βασίζεται στο Android Automotive, υποστηρίζει φωνητικές εντολές και φέρει έξυπνες λειτουργίες, όπως και έναν αυτοεκπαιδευόμενο φωνητικό βοηθό, με το avatar του να προβάλλεται στο ταμπλό και να ενεργοποιείται με την φράση “Hey Audi”. Υπάρχουν αρκετοί χώροι αποθήκευσης, με τον χώρο αποσκευών να έχει χωρητικότητα από 526 έως 1.529 λίτρα, ενώ υπάρχει και χώρος αποσκευών 64 λίτρων κάτω από το μπροστινό καπό.

Το Q6 E-Tron διαθέτει τεχνολογία 800 volt, με την αυτονομία του να φτάνει τα 600 χλμ ανά φόρτιση (WLTP) και προσφέρεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα και σε δύο εκδόσεις, Q6 e-tron και SQ6 e-tron. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 100 kWh και φορτίζει από το 10 έως το 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή 270 kW.

Το Q6 e-tron παράγει 375 άλογα (396 άλογα με τη λειτουργία boost για μικρά χρονικά διαστήματα), με το SQ6 e-Tron να παράγει 483 άλογα (510 άλογα με τη λειτουργία boost), με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Η επίσημη παρουσίαση του Q6 e-tron θα γίνει κάποια στιγμή πριν τα τέλη του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...