Rally Acropolis 2023, Ειδική διαδρομή: 5 (Λιβαδειά)

Σχετικά άρθρα

O Ott Tanak επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην 5η ειδική. Αυτή είχε μήκος 21,03 χλμ, και κατά τη διάρκεια της επικρατούσε συννεφιά με 26 βαθμούς Κελσίου, με τις συνθήκες του οδοστρώματος να ήταν μικτές.

Ο Τhierry Neuville, έχοντας κάνει τη σωστή επιλογή μαλακών ελαστικών, σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο. Ο Sebastien Ogier πλησίασε κάπως το ρυθμό του Βέλγου, από τον οποίο έχει πλέον 7,4 δευτ. διαφορά σε επίπεδο γενικής κατάταξης. Ο Kalle Rovanpera επέλεξε τη σκληρή γόμα και έχασε αρκετό χρόνο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση γενικής, με διαφορά 20,1 δευτ.. από τον Neuville.

#69 Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen

Φρικτή ειδική. Πολύ μπόσικο χώμα, περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα. Σαν να πήρε η βροχή το χώμα και άφησε μόνο πέτρες. Ήταν σαν να οδηγείς σε πάγο. Θα είναι καλύτερα για τα αυτοκίνητα που ακολουθούν.

#33 Elfyn Evans/Scott Martin

Σκληρή ειδική και γλιστερή. Δεν ήξερες τι σε περιμένει.

#11 Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe

Μάλλον κάναμε σωστή επιλογή ελαστικών. Δύσκολη επιλογή. Ό,τι κερδίσουμε σήμερα σε χρόνο θα μας φανεί χρήσιμο αύριο. Δεν ήταν ιδιαίτερα ωραία ειδική, ήταν σκληρή και με πολλές ανωμαλίες.

#8 Ott Tanak/Martin Jarveoja

Αντιμετωπίσαμε μάλλον το ίδιο πρόβλημα με αυτό του Loubet, και έπρεπε να το επισκευάσουμε. Η θέση μας είναι… ιδανική για να πιέσουμε.

#17 Sebastien Ogier/Vincent Landais

Τα μαλακά ελαστικά ήταν η ενδεδειγμένη λύση για την ειδική, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και δεν έχουμε αρκετά ελαστικά. Είναι θέμα στρατηγικής. Προσπαθούμε σε κάθε ειδική να κάνουμε το καλύτερo.

#4 Esapekka Lappi/Janne Ferm

Δεν είχα χρόνο να δω τα onboard της ειδικής και δεν είχα σημάδια στις σημειώσεις. Δεν τα πήγαμε καλά. Το ψυγείο μας έχει διαρροή.

#18 Takamoto Katsuta/Aaron Johnston

Είναι προφανές πως δεν έχουμε πρόσφυση με τα σκληρά ελαστικά. Ελπίζουμε η επόμενη ειδική να είναι καλύτερη για εμάς.

#6 Daniel Sordo/Candido Carrera

Δύσκολες συνθήκες, κάποια σημεία έχουν καθαρίσει, άλλα σημεία έχουν γίνει χειρότερα λόγω λάσπης. Είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Ωραία ειδική.

#9 Ιορδάνης Σερδερίδης/Frederic Miclotte

Μου άρεσε πολύ, η πιο όμορφη ειδική του ράλλυ. Διασκέδαση στο maximum.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από 1η Μαΐου

Από την Τετάρτη 1 Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με...

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...