Rally Acropolis 2023, Ειδική διαδρομή: 6 (Ελάτεια)

Σχετικά άρθρα

O Ott Tanak σημείωσε ακόμα έναν ταχύτερο χρόνο, αλλά ο Sebastien Ogier κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον Thierry Neuville στα 2,8 δευτ. στη γενική κατάταξη. Ο Elfyn Evans πέτυχε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στην ειδική και έτσι πλησίασε τον τρίτο της γενικής κατάταξης, Kalle Rovanpera, στα 5,5 δευτ..

Η ειδική της Ελάτεια είχε μήκος 28,32 χλμ., και κατά τη διάρκεια αυτής, επικρατούσε συννεφιά με 25 βαθμούς Κελσίου, με τις συνθήκες του οδοστρώματος να ήταν μικτές.

#69 Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen

Στέγνωσε γρήγορα, τα πρώτα 10 χλμ. ήταν ανηφόρα με μπόσικο χώμα. Δεν ήταν ιδανικά για εμάς. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

#33 Elfyn Evans/Scott Martin

Δεν ξέρω τι έφταιξε. Προσπαθήσαμε, θα πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

#11 Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe

Έχουμε κάποιο μηχανικό πρόβλημα πίσω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω.

#8 Ott Tanak/Martin Jarveoja

Οι συνθήκες βοηθούν. Το μέσον της ειδικής ήταν δύσκολο, με λάσπη, αλλά τα στεγνά σημεία μας βοήθησαν.

#17 Sebastien Ogier/Vincent Landais

Δεν ξέρω τι συνέβη με την αεροτομή. Η ειδική ήταν εντάξει, η διαφορά είναι μικρή, θα είναι έτσι όλο το Σαββατοκύριακο και αύριο θα είναι μεγάλη μέρα.

#4 Esapekka Lappi/Janne Ferm

Πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο στο σέρβις. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, σήμερα δυσκολευτήκαμε αρκετά.

#18 Takamoto Katsuta/Aaron Johnston

Οι συνθήκες είναι φρικτές. Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός σε κάποια σημεία. Δε θέλω να οδηγήσω ξανά σε αυτή την ειδική!

#6 Daniel Sordo/Candido Carrera

Χάσαμε ίσως 10 δλ. από σβήσιμο του κινητήρα σε μια στροφή, χάσαμε αρκετό χρόνο γενικά. Δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Θα δούμε αύριο.

#9 Ιορδάνης Σερδερίδης/Frederic Miclotte

Χάσαμε τα φρένα στο μέσον της ειδικής, και δεν ήταν καθόλου εύκολο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από 1η Μαΐου

Από την Τετάρτη 1 Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με...

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...