Τέλος το Jeep Gladiator στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Μετά από μόλις 2,5 χρόνια εμπορικής πορείας στην Ευρώπη και την Ελλάδα, η Jeep ανακοίνωσε σήμερα ότι καταργεί το Gladiator από τις αγορές της ηπείρου μας, λανσάροντας παράλληλα την έκδοση FarOut Final Edition, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία.

Καταργώντας το μοντέλο, η αμερικάνικη εταιρία θέλει να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην κυκλοφορία τριών νέων ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2025, τα Avenger, Recon, και Wagoneer-S.

Σύμφωνα με τη Jeep, το Gladiator FarOut Final Edition βασίζεται στην έκδοση Overland και είναι διαθέσιμο μόνο με τον 3,0-λιτρο V6 Multijet κινητήρα πετρελαίου, απόδοσης 264 ίππων και 600 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το Gladiator να φέρει το σύστημα τετρακίνησης Selec-Trac 4×4, transfer case δύο ταχυτήτων με σχέση μετάδοσης 2.72:1 και άξονες Dana 44.

Η FarOut έκδοση ξεχωρίζει από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ενώ διαθέτει σκληρή οροφή τριών τεμαχίων, στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και επένδυση σκληρής οροφής και μαύρα σωληνοειδή πλαϊνά σκαλοπάτια της Mopar.

Διαθέτει επίσης φιμέ τζάμια, μαύρα αυτοκόλλητα πάνω από τους θόλους των τροχών και μια ειδική μεταλλική πλάκα στην πίσω πόρτα με το όνομα της τελευταίας έκδοσης. Η Jeep προσθέτει στην καμπίνα θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα McKinley, θερμαινόμενο τιμόνι και ηχοσύστημα της Alpine με εννέα ηχεία και subwoofer.

Παράλληλα η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της facelift έκδοσης του Gladiator, η οποία θα παρουσιαστεί στις 13 του μήνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...