Αυτό είναι το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού SUV που θα παρουσιάσει το προσεχές διάστημα η Alfa Romeo. Πρόκειται για το “αδερφό” μοντέλο του Fiat 600 και του Jeep Avenger, που θα προσφέρεται τόσο με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο, όσο και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το νέο μοντέλο της Alfa Romeo θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale, με την εταιρία να το χαρακτηρίζει ως ένα Sporty Urban Vehicle, που θα είναι game changer. 

Θα βασίζεται στην e-CMP πλατφόρμα και η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Stellantis στην πόλη Τίσι της Πολωνία. Η ηλεκτρική έκδοση του θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων με 260 Nm ροπής, που θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 54 kWh.

Αυτή θα προσφέρει 400 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά φόρτιση σε μικτές συνθήκες στον κύκλο WLTP (600 χλμ όταν το αυτοκίνητο κινείται μέσα στη πόλη).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

850 περιπολικά Alfa Romeo Tonale στην Ιταλία

Το νέο περιπολικό της κρατικής αστυνομίας της Ιταλίας είναι η Alfa Romeo Tonale. Το αυτοκίνητο έχει ντυθεί στα χρώματα των περιπολικών, φέρει τα απαραίτητα...

Η Tesla σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις για το Cybertruck

Στις 30 Νοεμβρίου η Tesla έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για την παράδοση των πρώτων Cybertruck στους πελάτες της, και στο micro-site του μοντέλου δείχνει...