Κάηκαν 10 Tesla Model Y στη Φρανκφούρτη, ομάδα κοινωνικής αντίστασης αναλαμβάνει την ευθύνη

Σχετικά άρθρα

Φωτιά ξεκίνησε σε ένα πάρκινγκ στην περιοχή Fechenheim της Φρανκφούρτης, που είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψει 10 Tesla Model Y και να προκαλέσει ζημιές σε άλλα πέντε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα “Teslas flambe” ανέλαβε την ευθύνη, δικαιολογώντας την πράξη της ως κοινωνική αντίσταση, που θεωρεί την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ως ένας από τους πιο εξέχοντες εχθρούς της.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Φρανκφούρτης ανέφερε ότι έλαβε κλήση γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα της Τρίτης για μια φωτιά σε χώρο στάθμευσης στην οδό Waechtersbacher, με την παρακείμενη σιδηροδρομική γραμμή να κλείνει προσωρινά για περίπου 30 λεπτά.

Γύρω στις 4:30 π.μ., η φωτιά κατασβέστηκε, αλλά οι αρχές παραμένουν στην τοποθεσία, καθώς υπάρχει κίνδυνος για αναζωπύρωση από τα στοιχεία της μπαταρίας, καθώς η πυροσβεστική αναφέρει ότι οι μπαταρίες δεν πήραν φωτιά.

Πηγήindymedia

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μάθε τα πάντα για το Tesla Cybertruck

Η Tesla ξεκίνησε τις παραδόσεις του Cybertruck και έκανε γνωστές όλες του τις πληροφορίες, με το αυτοκίνητο στη κορυφαία έκδοση του να αποδίδει 845...

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...