Οι εταιρίες με τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες

Σχετικά άρθρα

Τα πάντα γίνονται για τον πελάτη. Αυτό υποστηρίζουν συνεχώς οι εταιρίες που θέλουν από την μία να κρατήσουν τους υπάρχοντες πελάτες τους και από την άλλη να “κλέψουν” πελάτες από άλλες εταιρίες. Ποιοι όμως κατασκευαστές είναι όντως καλοί σε αυτό που στην βιομηχανία ονομάζεται “brand loyalty”;

Υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν πιστοί σε μια αυτοκινητοβιομηχανία και επιλέγουν συνεχώς ως νέο αυτοκίνητό τους, ένα μοντέλο της αγαπημένης τους εταιρίας. Η φετινή έρευνα της J.D Power μας δίνει μια εικόνα με το ποιες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες στις ΗΠΑ.

Στη κορυφή της σχετικής λίστας για τις premium αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκεται η Porsche με ποσοστό 56,8%, ακολουθούμενη από την Mercedes-Benz (50,5%). Η Volvo κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση μεταξύ των κατόχων premium SUV με ποσοστό 56,5%, με την BMW (56,1%) να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Στις μη premium αυτοκινητοβιομηχανίες η Toyota βρίσκεται στη πρώτη θέση με ποσοστό 60%, με την Honda να την ακολουθεί με ποσοστό 55%. Η Subaru κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση μεταξύ των κατόχων μη premium SUV με ποσοστό 61,1%. Η Toyota με ποσοστό 60,5% ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Η Ford κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση μεταξύ των ιδιοκτητών pickup με ποσοστό 64,6%, με την Toyota (60,4%) να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Σε ότι αφορά την Tesla, έρευνα της S&P Global Mobility έδειξε πως 72,8% των ιδιοκτητών του Model 3 θα άλλαζαν το αυτοκίνητό τους με κάποιο άλλο μοντέλο της Tesla. Το 70,5% των ιδιοκτητών ενός Model Y θα διάλεγε για το επόμενο αυτοκίνητό του ένα μοντέλο της Tesla, με το αντίστοιχο ποσοστό των ιδιοκτητών ενός Model S να είναι στο 59,9%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...