Τα ελαστικά για τα GP ΗΠΑ, Μεξικού και Βραζιλίας

Σχετικά άρθρα

Η Pirelli ανακοίνωσε σήμερα τις επιλογές των γομών που θα έχουν στη διάθεση τους οι ομάδες για τα GP των ΗΠΑ, Μεξικού και Βραζιλίας.

Μια νέα έκδοση του C4 ελαστικού θα δοκιμαστεί στο Autodromo Hermanos Rodriguez κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών του GP του Μεξικού, εν όψει του 2024. Αυτή η δοκιμή θα διεξαχθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως την περασμένη Παρασκευή στη Suzuka, όπου έγινε η δοκιμή μιας νέας έκδοσης του C2 ελαστικού.

Οι ομάδες θα λάβουν δύο επιπλέον σετ ανά οδηγό του νέου ελαστικού, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν κατά τη διάρκεια των FP1 και FP2 που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

Οι οδηγοί που προκρίνονται στο Q3, δεν είναι υποχρεωμένοι να εκκινούν τον Κυριακάτικο αγώνα με τη γόμα των ελαστικών που έκαναν τον ταχύτερο γύρο τους στο Q2.

Ο κανονισμός επιτρέπει στους πιλότους και στις ομάδες να επιλέγουν όποια από τις διαθέσιμες γόμες της Pirelli θέλουν για να ξεκινήσουν τον αγώνα, ανεξάρτητα από τη θέση που παίρνουν στις κατατακτήριες.

GP ΗΠΑ

GP Μεξικού

GP Βραζιλίας

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο πρόεδρος της FIA υπαινίσσεται την επιστροφή του Michael Masi

Ο πρόεδρος της FIA, Mohammed Ben Sulayem, υποστηρίζει πως είναι πρόθυμος να επαναφέρει τον Michael Masi στην Formula 1, παρά το ότι συνέβη στο...

Τα ρεκόρ που σημείωσε φέτος ο Max Verstappen

Ο Max Verstappen και η Red Bull κυριάρχησαν φέτος, με τον Ολλανδό να κατακτά 19 νίκες στους 22 αγώνες, σπάζοντας μια σειρά από ρεκόρ...

GP Άμπου Ντάμπι 2023: Ο Verstappen έκλεισε θριαμβευτικά τη χρονιά

Ο Max Verstappen μετέτρεψε εύκολα την pole position σε νίκη, βλέποντας άνετα πρώτος την καρό σημαία στο Gran Prix του Άμπου Ντάμπι. Αυτή ήταν...