Η Kia teasάρει δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Η Kia έχει βγάλει στην αγορά εδώ και περίπου 2 χρόνια το EV6, ενώ έχει ήδη παρουσιάσει τα EV5 και EV9, δύο αμιγώς ηλεκτρικά SUV μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, αντίστοιχα. Ωστόσο, η κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά πρωτότυπα, σε μία ειδική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στη Ν. Κορέα, την οποία ονομάζει EV Day.

Αυτή διοργανώνεται σε ετήσια βάση και χρησιμοποιείται από την Kia για να παρουσιάσει τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της και νέες τεχνολογίες. Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, η Kia έδωσε μια teaser φωτογραφία που περιλαμβάνει 5 μοντέλα με αναμμένα τα LED φώτα ημέρας τους. Στην αριστερή γωνία βρίσκεται το EV6 GT, στην δεξιά το EV9, ενώ στο κέντρο βλέπουμε το EV5.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο νέα concepts, τα οποία θα αποκαλυφθούν στις 12 Οκτωβρίου, με το ένα (δεύτερο από αριστερά) να φαίνεται ότι θα είναι το EV3, ήτοι ένα συμπαγές SUV, που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της Kia όσον αφορά τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της. Για το δεύτερο μοντέλο (δεύτερο από δεξιά), δεν υπάρχει καμία πληροφορία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG4 XPower των 435 ίππων

Διαθέσιμη είναι στην Ελλάδα η κορυφαία έκδοση του MG4, η XPower, με την τιμή του μοντέλου να ξεκινά από τις 43.700 ευρώ. Παράλληλα, η...

Μάθε τα πάντα για το Tesla Cybertruck

Η Tesla ξεκίνησε τις παραδόσεις του Cybertruck και έκανε γνωστές όλες του τις πληροφορίες, με το αυτοκίνητο στη κορυφαία έκδοση του να αποδίδει 845...