Ανανέωση για το Mazda MX-5

Σχετικά άρθρα

Την facelift έκδοση του MX-5 παρουσίασε σήμερα η Mazda στην Ιαπωνία, με το μοντέλο να φέρει νέους LED προβολείς που ενσωματώνουν πλέον τα φώτα ημέρας. Νέα σχεδίασης είναι τα πίσω LED φώτα, με το αυτοκίνητο να έχει νέα μάσκα που φιλοξενεί τον αισθητήρα ραντάρ για το ενεργό cruise control που φέρει και τη λειτουργία Smart Brake Support.

Πρόκειται για μια λειτουργία που σταματά αυτόματα το αυτοκίνητο ενώ κάνει όπισθεν με ταχύτητες έως και 15 χλμ/ώρα όταν ανιχνεύει ένα αντικείμενο. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέες ζάντες 16″ και 17″, ενώ προσφέρεται και στο νέο χρώμα Aero Grey Metallic.

Στο εσωτερικό του συναντάμε νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8,8″, νέα διακοσμητικά, ανανεωμένο πίνακα οργάνων και νέες επενδύσεις.

Το ανανεωμένο Mazda MX-5 φέρει νέο μπλοκέ διαφορικό στις εκδόσεις με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, με το σύστημα ESP να αποκτά τη λειτουργία DSC-Track που παρεμβαίνει μόνο όταν ο οδηγός δεν μπορεί πλέον να ελέγξει το αυτοκίνητο.

Ο 1.500άρης κινητήρας αποδίδει 4 άλογα επιπλέον, όταν καταναλώνει καύσιμο υψηλών οκτανίων, με τον 2,0-λιτρο κινητήρα να έχει καλύτερη απόκριση, όταν συνδυάζεται με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...