Hyundai, Kia και Genesis υιοθετούν το βύσμα φόρτισης της Tesla

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai, η Kia και η Genesis έγιναν οι πιο πρόσφατες αυτοκινητοβιομηχανίες που ανακοίνωσαν τη μετάβαση στο βορειοαμερικανικό πρότυπο φόρτισης της Tesla (NACS) στα οχήματά της από τα τέλη του 2024, δίνοντας στους ιδιοκτήτες πρόσβαση στο τεράστιο δίκτυο φορτιστών της αμερικάνικης εταιρίας.

Ο κορεατικός όμιλος ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι τα νέα ή ανανεωμένα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα των Hyundai, Kia και Genesis που θα πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες από το τέταρτο τρίμηνο του 2024 θα διαθέτουν αποκλειστικά τη θύρα φόρτισης NACS, με την αγορά του Καναδά να ακολουθεί το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Αυτό σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Hyundai, της Kia και της Genesis που θα φέρουν το βύσμα NACS θα αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερους από 12.000 Superchargers σταθμούς της Tesla στις Ηνωμένες Ποδλιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. Στα παλαιότερα μοντέλα της θα προσφέρει έναν NACS αντάπτορα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...