Ο Sung Kang θα σκηνοθετήσει ταινία του Initial D

Σχετικά άρθρα

Από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως “Han” στο Fast and Furious: Tokyo Drift, ο ηθοποιός Sung Kang έχει γίνει ένα διάσημο και καθολικά λατρεμένο πρόσωπο της κουλτούρας του αυτοκινήτου. Από τη συλλογή αυτοκινήτων του και το podcast του Car Stories μέχρι τις κατασκευές του για SEMA, ο Kang έχει να κάνει με αυτή τη “Fast and Furious” ζωή.

Τώρα ο Kang θέλει να συνδυάσει την αγάπη για τα αυτοκίνητα με την εμπειρία του στο Χόλιγουντ για να φέρει μια ζωντανή εκδοχή του ιαπωνικού κλασικού manga Initial D στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάλογα με το πότε έχεις γεννηθεί, είτε είσαι πολύ εξοικειωμένος με το Initial D, είτε δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα διαβάζεις. Για όσους ανήκουν στην τελευταία ομάδα, αξίζει μια ενδελεχή αναζήτηση στο διαδίκτυο, καθώς το Initial D αφορά έναν ελαφρώς απαθή έφηβο που ονομάζεται Takumi Fujiwara, ο οποίος εκπαιδεύεται άθελά του να γίνει εξαιρετικός οδηγός από τον πατέρα του, πρώην οδηγός αγώνων.

Ο μπαμπάς του Takumi τον “εκθέτει” στην οδήγηση σε νεαρή ηλικία, αναγκάζοντάς τον να οδηγήσει την Toyota Corolla AE86 για να κάνει παραδόσεις για το κατάστημα τόφου της οικογένειάς τους. Ναι, αντιλαμβάνομαι πως ακούγεται περίεργο το σενάριο, αλλά εμπιστέψου με όταν λέω ότι το Initial D έχει τεράστιους θαυμαστές.

Είναι επίσης ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Corolla AE86 είναι τόσο δημοφιλές σήμερα και ένας καταλύτης για την Toyota, που έδωσε το πράσινο φως για τον πνευματικό διάδοχο αυτής της Corolla, το GR86.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Kang επιβεβαίωσε ότι θα σκηνοθετήσει τη ζωντανή μεταφορά του manga, λέγοντας:

Πρόκειται για αυτοκίνητα και drifting και ωραία πράγματα. Σαν το Rocky ή το Karate Kid. Μια διασκεδαστική ταινία μεγάλου προϋπολογισμού που θα εκφράζει την αγάπη μου για τα αυτοκίνητα.

Επιπλέον, ο Kang αποκάλυψε ότι ο Akira Nakai της RWB θα φτιάξει την Corolla AE86 που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Εάν η ταινία του Kang πάρει το πράσινο φως, θα είναι η δεύτερη φορά που το Initial D διασκευάζεται σε ταινία, καθώς η πρώτη κυκλοφόρησε το 2005 αποκλειστικά στις ασιατικές αγορές.

Πηγήscmp.com
Πηγήomny.fm

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα