Ετοιμάζει η Tesla την Plaid έκδοση του Model 3;

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του περασμένου μήνα, η Tesla αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση του Model 3, με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: τη βασική, που φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα και την Long Range η οποία διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα).

Αυτό σημαίνει ότι από τη γκάμα του ανανεωμένου Model 3 έχει αφαιρεθεί η Performance έκδοση, που υπήρχε προηγουμένως. Ωστόσο, απ’ότι φαίνεται αυτή θα επιστρέψει σύντομα. Σύμφωνα με ένα απόσπασμα από τον κατάλογο ανταλλακτικών της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβεβαιώθηκε ότι η Tesla εργάζεται πάνω στην Performance έκδοση, η οποία πιθανότατα θα φέρει το όνομα Plaid.

Η εν λόγω έκδοση θα έχει νέα, μεγαλύτερα φρένα και πιο σπορ ανάρτηση, καθώς και το Ludicrous σήμα στο πίσω μέρος. Επιπλέον, θα υπάρχουν νέες ζάντες 19 ιντσών που δεν έχουμε δει ποτέ πριν, με την ονομασία Helix.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...