Συνεχίζονται οι δοκιμές του A424, με την Alpine να αποκαλύπτει το livery του

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα η Alpine βρέθηκε στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία για την τρίτη περίοδο δοκιμών του αγωνιστικού A424. Εκεί, η γαλλική ομάδα έδειξε το livery που θα φέρει το hypercar αγωνιστικό της, το οποίο έχει σαν βάση ένα ολοκαίνουργιο μπλε χρώμα που δημιουργήθηκε από τις ομάδες σχεδιασμού της Alpine με επικεφαλής τον Antony Villain.

Κάτω από πολύ απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, η αγωνιστική ομάδα συνέχισε να αναπτύσσει το hypercar της πριν από τα μελλοντικά βήματα για την έγκριση τύπου του και την επόμενη δοκιμαστική περίοδο στα μέσα Νοεμβρίου.

Αυτές οι δοκιμές επέτρεψαν να βελτιωθεί η λειτουργία των διαφορετικών ενσωματωμένων συστημάτων, συγκεκριμένα του υβριδισμού και του διαφορικού, ενώ έγιναν δοκιμές και με τα ελαστικά Michelin, με τις καιρικές συνθήκες να βοηθούν να βρεθούν οι πρώτες ρυθμίσεις σε βρεγμένες συνθήκες.

Επιπλέον, έγιναν οι πρώτες δοκιμές σε συνθήκες νύχτας, επιτρέποντας τη ρύθμιση βασικών στοιχείων, όπως οι προβολείς και ο φωτισμός του πιλοτηρίου πριν από τις πρώτες επίσημες δοκιμές.

Περισσότερα από 1.200 χιλιόμετρα ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών των δοκιμών στη Χερέθ από τους τρεις οδηγούς της Alpine, τους Charles Milesi, Andre Negrao και Nicolas Lapierre, ενώ ο Mick Schumacher έκανε την παρθενική εμφάνιση.

Το A424 θα επιστρέψει στην Motorland Aragon στα μέσα Νοεμβρίου για δοκιμές ημέρας και νύχτας, πριν τελειώσει η χρονιά στο Πορτιμάο (11-13 Δεκεμβρίου).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Alpine A290. Στις 13 Ιουνίου η παρουσίαση του

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του A290. Το ηλεκτρικό hothatch αποτελεί πρακτικά την...

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...