Η Hertz επιβραδύνει τα σχέδια της για τον εξηλεκτρισμό του στόλου της

Σχετικά άρθρα

Η Hertz ανακοίνωσε πως επιβραδύνει τα σχέδια της για τον εξηλεκτρισμό του στόλου της, λέγοντας πως η αιτία της απόφασης αυτής είναι το γεγονός πως τα ηλεκτρικά μοντέλα έχουν δύο φορές υψηλότερο κόστος επισκευής συγκριτικά με ένα συμβατικό αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ παράλληλα έχουν και μειωμένη μεταπωλητική αξία.

Η Hertz δήλωσε πως παραμένει προσηλωμένη στο μακροπρόθεσμο σχέδιό της για εξηλεκτρισμό του στόλου της, εξετάζοντας την αγορά και από άλλους κατασκευαστές, όπως η GM, προκειμένου να αγοράσει ηλεκτρικά μοντέλα σε “αρκετά χαμηλότερη τιμή” από εκείνες που πλήρωσε για τα αυτοκίνητα της Tesla.

Σήμερα, το 80% των ηλεκτρικών μοντέλων του στόλου της Tesla αποτελείται από μοντέλα της Tesla, πράγμα που σημαίνει ότι έχει 35.000 αυτοκίνητα της Tesla στο στόλο ηλεκτρικών που αποτελείται από 50.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...