Η Hertz πουλά μοντέλα της Tesla από 20.125 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Η Hertz Global Holdings ανακοίνωσε σήμερα πως θα πουλήσει περίπου 20.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητά της από τον στόλο της στις ΗΠΑ, επικαλούμενη πως τα ηλεκτρικά μοντέλα έχουν δύο φορές υψηλότερο κόστος επισκευής συγκριτικά με ένα συμβατικό αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ παράλληλα έχουν και μειωμένη μεταπωλητική αξία.

Ήδη το site μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της εταιρείας διαθέτει μια ποικιλία από περισσότερα από 700 ηλεκτρικά προς πώληση, από BMW i3 και Chevrolet Bolt έως Tesla Model 3 και Model Y.

Μάλιστα αρκετά Tesla Model 3 Standard Range Plus ξεκινούν από μόλις τα 20.125 δολάρια με 92.789 μίλια (149.330 χλμ), με αυτά να είναι επιλέξιμα και για την κρατική επιδότηση ύψους 4.000 δολαρίων, κάτι που σημαίνει πως κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα Model 3 μόλις με 16.125 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...