Εντυπωσιακή επίδοση για το Geely Galaxy E8 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Σχετικά άρθρα

Το Geely Galaxy E8 δοκιμάστηκε και αυτό στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να πετυχαίνει μια εντυπωσιακή επίδοση, αφού κατάφερε να περάσει με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 82 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με τους δοκιμαστές, η τόσο υψηλή επίδοση του μοντέλου μπορεί να επηρεάστηκε και από την ποιότητα της ασφάλτου, μιας και η δοκιμή δεν έγινε στο ίδιο μέρος που το km77 διεξάγει το συγκεκριμένο τεστ, αλλά στη Κίνα.

Το τετράθυρο ηλεκτρικό σεντάν έχει μήκος 5,01 μέτρα, πλάτος 1,92 μέτρα και ύψος 1,47 μέτρα και παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων, τοποθετημένος στον πίσω άξονα. Έχει αεροδυναμικό συντελεστή 0,199 Cd και η μπαταρία των 62 kWh (ωφέλιμη περίπου 60,8 kWh) προσφέρει αυτονομία έως και 460 χλμ (WLTP).

πίσω, είναι κίνηση στους πίσω τροχούς και έχει μπαταρία 62 kWh (περίπου 60,8 kWh χρήσιμη). Η εκτιμώμενη αυτονομία του WLTP είναι 460 χιλιόμετρα και το αμάξωμα έχει αεροδυναμικό συντελεστή (Cx) 0,199. Τα ελαστικά είναι Goodyear Assurance ComfortTred σε μέγεθος 245/45 R19.

Το αυτοκίνητο της δοκιμής φορούσε τα Goodyear Assurance ComfortTred ελαστικά, διαστάσεων 245/45 R19.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...