Lamborghini Huracan STO SC 10 Anniversario. Μια και μοναδική

Σχετικά άρθρα

Τι και αν η Lamborghini δεν δέχεται πλέον παραγγελίες για τη Huracan καθώς η υπόλοιπη παραγωγή έχει γίνει sold out; Η ιταλική μάρκα αποκάλυψε μια ειδική Huracan STO, την SC 10 Anniversario που σηματοδοτήσει μια δεκαετία του τμήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού Squadra Corse της εταιρείας.

Το μοναδικό αυτοκίνητο αντλεί έμπνευση από την SC63 και είναι βαμμένο στα χρώματα Verde Mantis (πράσινο) και Nero Noctis (μαύρο). Διαθέτει μια σειρά από επετειακά λογότυπα στις πόρτες και ένα μοτίβο Squadra Corse στο πίσω πτερύγιο πάνω από το κάλυμμα του κινητήρα.

Το μαύρο και πράσινο θέμα συνεχίζεται στο εσωτερικό όπου η Lamborghini έχει τοποθετήσει Nero Ade Alcantara επενδύσεις στα καθίσματα με Verde Fauns ραφές. Επίσης υπάρχει αλουμινένιο roll bar, ζώνες 4 σημείων, carbon κάλυμμα δαπέδου και ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων. Τέλος υπάρχει και ένα carbon ταμπελάκι για να τονίσει την αποκλειστικότητα του οχήματος.

Σύμφωνα με την Lamborghini η Huracan STO SC 10 Anniversario είναι το πρώτο μοντέλο δρόμου της που έχει εξελιχθεί από το αγωνιστικό τμήμα της, το Squadra Corse. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν βελτιώσεις στο carbon καπό που αυξάνουν τη κάθετη αεροδυναμική πίεση, ενώ στο πίσω μέρος η αεροτομή έχει μεγαλύτερη γωνία για να κρατά το αυτοκίνητο κολλημένο στον δρόμο.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ που προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά ελαστικά που έχουν νέα σύνθεση. Τέλος φέρει εξάτμιση της Akrapovic, κατασκευασμένη από τιτάνιο, που δίνει στον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 640 ίππων και 565 Nm ροπής, ένα πιο ελκυστικό ήχο, ακόμη και στις χαμηλές στροφές.

Παρότι η Lamborghini δεν το ανακοινώνει, είναι παραπάνω από βέβαιο πως το αυτοκίνητο έχει ήδη βρει τον ιδιοκτήτη του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...