Ο Mick Schumacher στο WEC με την Alpine

Σχετικά άρθρα

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα τους οδηγούς της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής του 2024 και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Mick Schumacher.

Ο Γερμανός πιλότος, μαζί με τους Nicolas Lapierre, Matthieu Vaxiviere, Charles Milesi, Ferdinand Habsburg και Paul-Loup Chatin θα οδηγούν το A424.

Ο Schumacher δήλωσε: 

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για μένα με την Alpine στην κατηγορία FIA WEC Hypercar. Το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακό και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Έχω μεγαλώσει με μονοθέσια, οπότε το να οδηγώ ένα αυτοκίνητο με κλειστό cockpit και καλυμμένους τροχούς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βελτιώσω τις οδηγικές μου ικανότητες.

Μου έλειψαν πάρα πολύ οι αγώνες φέτος, αυτό μου αρέσει να κάνω από τότε που ήμουν παιδί και μερικές φορές ήταν δύσκολο να παρακολουθήσω τους άλλους οδηγούς να πηγαίνουν στη πίστα. Οι αγώνες αντοχής είναι μια νέα πρόκληση για μένα και είμαι σίγουρος ότι θα μοιραστούμε από κοινού, υπέροχες στιγμές με την Alpine, την επόμενη χρονιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...